Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Тісто для пельменів і вареників

Тісто для пельменів і вареників

Тісто для пельменів і вареників
Час приготування: 45 хв
Пельмені - фірмова страва у нашій сім'ї. Пропоную класичний варіант тесту для пельменів і вареників, який я часто використовую. Цей рецепт самий перевірений і тісто вийде таким як треба.

Опис приготування:
За цим рецептом тісто для пельменів і вареників виходить завжди вдалим. Навіть, якщо розкачати його дуже тонко воно не буде рватися і добре ліпиться. Якщо ви зробили багато тесту для пельменів і вареників, його можна зберігати в морозилці. Іноді я додаю замість води в тісто для пельменів і вареників молоко. Воно вийде більш ніжним. Смачного!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Гарячі страви/Вареники/Пельмені

Інгредієнти:
  • Борошно - 1 Стакан
  • Яйце - 1 Штука
  • Вода - 3-4 Ст. ложок
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Тісто для пельменів і вареників
Тісто для пельменів і вареників Готуємо всі необхідні для тесту продукти. Тісто для пельменів і вареників Борошно просіяти на дошку гіркою. Зробити поглиблення зверху і вбити туди яйце. Тісто для пельменів і вареників Додати воду і сіль і дуже швидко замішувати тісто двома руками. Так, щоб рідина не виливалася з поглиблення. Борошно треба з силою притискувати до рідини, щоб утворилося рівномірний за структурою тісто. Замішувати тісто треба приблизно 15 хвилин, тоді воно вийде ідеальним. Готове тісто загорнути в харчову плівку і дати полежати хвилин 30, щоб набухла клейковина. Тісто для пельменів і вареників Потім розгортає тісто в тонкий пласт товщиною приблизно 1 мм. Готово! Можна ліпити пельмені або вареники!
Спробуйте приготувати Тісто для пельменів і вареників в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Тісто для пельменів і вареників можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 179   
Схожі рецепти страв з фото:
Тісто для пельменів без яєць
Тісто для пельменів на кефірі
Тісто для пельменів на сметані
Ідеальне тісто для пельменів
Дієтичне тісто для пельменів
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.