Тісто для пельменів і варениківЧас приготування: 45 хв Пельмені - фірмова страва у нашій сім'ї. Пропоную класичний варіант тесту для пельменів і вареників, який я часто використовую. Цей рецепт самий перевірений і тісто вийде таким як треба. Опис приготування: За цим рецептом тісто для пельменів і вареників виходить завжди вдалим. Навіть, якщо розкачати його дуже тонко воно не буде рватися і добре ліпиться. Якщо ви зробили багато тесту для пельменів і вареників, його можна зберігати в морозилці. Іноді я додаю замість води в тісто для пельменів і вареників молоко. Воно вийде більш ніжним. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Вареники/Пельмені Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Тісто для пельменів і вареників Готуємо всі необхідні для тесту продукти. Борошно просіяти на дошку гіркою. Зробити поглиблення зверху і вбити туди яйце. Додати воду і сіль і дуже швидко замішувати тісто двома руками. Так, щоб рідина не виливалася з поглиблення. Борошно треба з силою притискувати до рідини, щоб утворилося рівномірний за структурою тісто. Замішувати тісто треба приблизно 15 хвилин, тоді воно вийде ідеальним. Готове тісто загорнути в харчову плівку і дати полежати хвилин 30, щоб набухла клейковина. Потім розгортає тісто в тонкий пласт товщиною приблизно 1 мм. Готово! Можна ліпити пельмені або вареники! Спробуйте приготувати Тісто для пельменів і вареників в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Тісто для пельменів і вареників можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 179