Тісто для пельменів і вареників![]() Час приготування: 45 хв Пельмені - фірмова страва у нашій сім'ї. Пропоную класичний варіант тесту для пельменів і вареників, який я часто використовую. Цей рецепт самий перевірений і тісто вийде таким як треба. Опис приготування: За цим рецептом тісто для пельменів і вареників виходить завжди вдалим. Навіть, якщо розкачати його дуже тонко воно не буде рватися і добре ліпиться. Якщо ви зробили багато тесту для пельменів і вареників, його можна зберігати в морозилці. Іноді я додаю замість води в тісто для пельменів і вареників молоко. Воно вийде більш ніжним. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Вареники/Пельмені Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Тісто для пельменів і вареників ![]() ![]() ![]() ![]() Спробуйте приготувати Тісто для пельменів і вареників в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Тісто для пельменів і вареників можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 179