Шашлик по-царськиЧас приготування: 3 ч. 0 хв А чи пробували ви шашлик по-царськи? Приготувати його не так вже й складно, але результат схвалюють все. Мій брат вже останні років п'ять робить тільки такий шашлик! Рекомендую і вам спробувати! Опис приготування: Приготувати шашлик по-царськи означає приготувати справжні ласощі. Коли м'ясо смажиться великими шматками, воно зберігає свою соковитість і крім того, ви можете упиватися в нього зубами як первісна людина, отримуючи справжню насолоду! Шашлик по-царськи можна також робити зі свинини. На шампурах крім грибів раджу також смажити різні овочі. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Шашлик по-царськи Корейку ретельно промити і порізати на порційні шматки. З масла, перцю, солі і спецій робимо маринад. Маринад додаємо маслу і все добре перемішуємо. Залишаємо баранину на 2 години. Підготувати хороші вугілля для смаження шашлику. Смажимо шашлик з усіх боків до золотистої скоринки. Слідом смажимо гриби. Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Шашлик по-царськи в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Шашлик по-царськи не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 99