Підберезники смаженіЧас приготування: 30 хв Нещодавно відкрила для себе, що якщо підберезники посмажити самим звичайним способом, виходить неймовірно смачно при мінімальних зусиллях. І ви спробуйте. Опис приготування: Цей рецепт приготування смажених підберезників один з найпростіших. Але й тут є свої секрети. Необхідно ретельно очистити гриби, але не промивати їх, оскільки стануть гіркими. Потім підсмажити, додавши рослинного масла. Можна також додати сметани. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Підберезники смажені 1. Спершу підберезники слід очистити від сміття і землі. Обов'язково видалити червиві, підгнилі і почорнілі місця. 2. Наріжте підберезники шматочками середнього розміру. 3. Нагрійте сковороду і покладіть гриби. Їх слід посолити і помішуючи смажити до википання рідини (так як гриби дадуть сік). 4. Після додайте 2-3 столові ложки рослинної олії, добре перемішайте. Смажити хвилин 10, поки підберезники не стануть м'якими з поджаристой, золотистою скоринкою. 5. Посоліть і поперчіть гриби на смак. Подавайте блюдо гарячим. Можна посипати зеленню. Смачного! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Підберезники смажені самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Підберезники смажені - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 308