Підберезники, смажені на зимуЧас приготування: 45 хв Найпростіше замаринувати грибочки і закатати в баночки на зиму. Але є ще один чудовий спосіб приготування - гасити підберезники з цибулею, а потім закрити в банки. Спробуйте, дуже смачно! Опис приготування: Перед вами простий рецепт підберезників, смажених на зиму. Простий і економний рецепт для тих, у кого є підберезники. Із зазначених інгредієнтів легко виходить дві банки по 700 мл. Зберігати консервацію, найкраще в погребі чи підвалі. До речі, таким же способом можна приготувати підосичники і білі гриби. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Підберезники, смажені на зиму Ретельно миємо і чистимо підберезники, ріжемо великими шматочками. Підберезники обсмажуємо на сковороді в одній столовій ложці соняшникової олії. Додаємо столову ложку солі і цибулю, нарізану півкільцями. Ретельно перемішуємо, тушкуємо на середньому вогні, поки масло не почне відділятися, а об'єм не зменшиться. Готові грибочки закочує в баночки. Смачного! У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Підберезники, смажені на зиму - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Підберезники, смажені на зиму в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Підберезники, смажені на зиму смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 110