Підберезники, смажені зі сметаноюЧас приготування: 45 хв Підберезники, смажені зі сметаною, 0 просте і дуже смачна страва, яке припаде до смаку багатьом. Гриби смажаться з цибулею і сметаною, виходять дуже ароматними і ситними. Приготуйте! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування підберезників, смажених зі сметаною. Готову страву можна подавати з картопляним пюре або смаженою картоплею. Як варіант, можете запекти гриби в порційних формочках. Для цього, помістіть гриби в формочки, змастіть сметаною і присипте тертим сиром. Запікайте в духовці 10-15 хвилин. Який би спосіб ви не вибрали, виходить неодмінно смачно! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сметана/Підберезники Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Підберезники, смажені зі сметаною Гриби миємо і очищуємо, найбільші нарізаємо. Потім обсмажуємо гриби на рослинній олії 40 хвилин, вогонь мінімальний, смажити під кришкою. В іншій сковороді розігрійте 4 ст.л. рослинного масла, обсмажте цибулю з додаванням солі і перцю, до золотистої скоринки. До готових грибам додаємо обсмажену цибулю, перемішуємо. Додаємо сметану і тушкуємо ще 5 хвилин. Присипаємо гриби подрібненим часником і кропом, перемішуємо і через 2 хвилини знімаємо з вогню. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Підберезники, смажені зі сметаною - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Підберезники, смажені зі сметаною в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 170