Каша з гарбуза традиційнаЧас приготування: 30 хв Розповідаю, як вариться каша з гарбуза - традиційна, без зайвих інгредієнтів, самим класичним способом. Тільки самі основні інгредієнти - і нічого зайвого. Каша виходить - вищого класу! Опис приготування: Каша з гарбуза - полезнейшая штука, готувати яку рекомендую кожному, принаймні - коли свіжа гарбуз на прилавках. М'якоть гарбуза містить вітаміни та мікроелементи, виводить шлаки з організму, запобігає передчасному старінню, сприятливо діє на травну і кровоносну системи. Так що її включення в раціон суворо вітається дієтологами. І мною :) Розповідаю вам, як приготувати кашу з гарбуза: 1. Гарбуз розрізати, вийняти насіння, видалити внутрішню ниткоподібну оболонку. Розрізати гарбуз на невеликі кубики. 2. Укласти кубики гарбуза в каструльку, залити молоком. Молоко повинно повністю покривати гарбуз. 3. Туди ж додати промитий рис. 4. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, після чого зменшити вогонь і варити ще 30-40 хвилин. У процесі варіння не забудьте час від часу помішувати кашу. 5. У самому кінці приготування додаємо в кашу цукор і сіль за смаком. Перемішуємо. Потім додаємо в кашу трохи вершкового масла і гарненько розминаємо вміст каструлі вилкою або ще чим-небудь, щоб каша придбала властиву їй консистенцію. 6. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати кашу з гарбуза традиційним способом :) Удачі! Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Гарячі страви/Каші Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Каша з гарбуза традиційна самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Каша з гарбуза традиційна. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 44