Яловичі котлети на паруЧас приготування: 1 ч. 5 хв Неймовірно смачні, а головне, корисні яловичі котлети на пару приготувати досить просто. Ця страва чудово підійде і для дорослих, і для дітей. Опис приготування: Якщо ви хочете приготувати яловичі котлети на пару, але думаєте, що це складно, пропоную вам простий і зрозумілий рецепт з докладними інструкціями. Вони виходять неймовірно соковиті, ароматні, смачні, при цьому без краплі жиру. Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Котлети/Страви на пару Інгредієнти:
Кількість порцій: 12-13 Як приготувати Яловичі котлети на пару 1. Рецепт приготування яловичих котлет на пару нічим не відрізняється від звичайних смажених. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Нарізати порційними шматочками. 2. М'ясо прокрутити через м'ясорубку або подрібнити у блендері. 3. Цибулину і часник очистити. Можна все пропустити через м'ясорубку або подрібнити цибулю ножем, а часник вичавити через прес. 4. Хліб замочити в молоці (або воді) і через час пропустити через м'ясорубку до фаршу. Додати масло, яйце і посолити, поперчити за смаком. 5. Все ретельно перемішати і залишити хвилин на 10-15. 6. Сформувати котлети і підготувати панірувальні сухарі. 7. Обваляти котлетки з двох сторін в сухарях. 8. Підготувати пароварку, мультиварку або друшляк з каструлею киплячої води. Викласти котлетки в чашу і встановити програму на режим варіння на пару raquo ;. Через 30-50 хвилин яловичі котлети на пару в домашніх умовах будуть готові, час залежить від розміру котлет. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Яловичі котлети на пару гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Яловичі котлети на пару - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 62