Шашлик з яловичини з оцтомЧас приготування: 2 ч. 0 хв Замаринуйте яловичину за цим рецептом і не пошкодуєте! Отримайте неймовірно м'який і соковитий шашлик з яловичини з оцтом. І не слухайте тих, хто каже, що від оцту м'ясо стає жорстким! :) Опис приготування: З яловичиною більшості з нас не хочеться морочитися - то жестковатое м'ясо виходить, то довго готувати. А адже вся справа в маринаді. Якщо маринувати правильно - то шашлик виходить дивовижним. У цьому простому рецепті найголовніше - дотримуватися пропорції продуктів для маринаду і кількість м'яса. Я сподіваюся, що випробувавши шашлик з яловичини з оцтом за моїм рецептом, ви зміните своє ставлення до яловичини. Смачних шашликів вам і гарної погоди! ;) Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Шашлик з яловичини з оцтом Моєму м'ясо, очищаємо від жив і плівок і нарізаємо на невеликі шматки. Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями або кільцями. Посипаємо сіллю і злегка помнемо, щоб він дав сік. Додаємо до яловичини цибулю, приправи, масло і оцет. Ретельно перемішуємо і кожен шматочок як-би масажуючи :) Після цієї процедури закриваємо м'ясо і ставимо в холодне місце мінімум години на 3. Нанизуємо м'ясо на шампури не дуже щільно один до одного, але й не залишаючи між шматочками занадто великих зазорів. На мангал викладаємо шампури щільніше один до одного. Довго готувати не треба - пересушите. Періодично протикайте м'ясо ножем - якщо сік прозорий, значить шашлик готовий. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Шашлик з яловичини з оцтом raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Шашлик з яловичини з оцтом на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 92