Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Шашлик з яловичини з оцтом

Шашлик з яловичини з оцтом

Шашлик з яловичини з оцтом
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Замаринуйте яловичину за цим рецептом і не пошкодуєте! Отримайте неймовірно м'який і соковитий шашлик з яловичини з оцтом. І не слухайте тих, хто каже, що від оцту м'ясо стає жорстким! :)

Опис приготування:
З яловичиною більшості з нас не хочеться морочитися - то жестковатое м'ясо виходить, то довго готувати. А адже вся справа в маринаді. Якщо маринувати правильно - то шашлик виходить дивовижним. У цьому простому рецепті найголовніше - дотримуватися пропорції продуктів для маринаду і кількість м'яса. Я сподіваюся, що випробувавши шашлик з яловичини з оцтом за моїм рецептом, ви зміните своє ставлення до яловичини. Смачних шашликів вам і гарної погоди! ;)

Призначення: На природу

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви/Шашлик

Інгредієнти:
  • Яловичина - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 Штуки (великий)
  • Оцет виноградний - 2 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 2-3 щіпок
  • Рослинна олія - ??2 Ст. ложки
  • Лавровий лист - 2 Штуки
  • Приправи для шашлику - 2 щіпки

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Шашлик з яловичини з оцтом
Шашлик з яловичини з оцтом Моєму м'ясо, очищаємо від жив і плівок і нарізаємо на невеликі шматки. Шашлик з яловичини з оцтом Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями або кільцями. Посипаємо сіллю і злегка помнемо, щоб він дав сік. Шашлик з яловичини з оцтом Додаємо до яловичини цибулю, приправи, масло і оцет. Ретельно перемішуємо і кожен шматочок як-би масажуючи :) Після цієї процедури закриваємо м'ясо і ставимо в холодне місце мінімум години на 3. Шашлик з яловичини з оцтом Нанизуємо м'ясо на шампури не дуже щільно один до одного, але й не залишаючи між шматочками занадто великих зазорів. На мангал викладаємо шампури щільніше один до одного. Довго готувати не треба - пересушите. Періодично протикайте м'ясо ножем - якщо сік прозорий, значить шашлик готовий.

Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Шашлик з яловичини з оцтом raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Шашлик з яловичини з оцтом на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 92   
Схожі рецепти страв з фото:
Шашлик з яловичини в духовці
Шашлик з яловичини
Шашлик з баранини з оцтом
Шашлик з яловичини з ківі
Шашлик з яловичини з цибулею і перцем
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.