Юшка зі свининиЧас приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт приготування юшки з свинини із зеленим горошком в гірчично-сметанному соусі. Блюдо приготувати просто і швидко, виходить дуже смачним. Опис приготування: Приготована за даним рецептом юшка відмінно підійде як на перше, так і на друге блюдо. У приготуванні юшки використовується велика кількість інгредієнтів. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Юшка зі свинини 1. Займемося приготуванням м'яса. Свинина сюди підходить дуже добре. З окостом або лопаткою юшка вийде особливо смачною. М'ясо нарізаємо маленькими шматочками. 2. Готуємо соус: додаємо в сметану сік лимона, гірчицю і спеції. Все добре перемішуємо. Вливаємо сюди трохи вина (сухе біле), і знову перемішуємо. 3. У рослинному маслі злегка обсмажуємо м'ясо, стежимо за рівномірним обсмажуванням шматочків. Вогонь повинен бути великий, постійно перемішуємо. 4. У м'ясо додаємо трохи води і сметанного соусу, вогонь зменшуємо. Хвилин тридцять, із закритою кришкою протушкувати. Майже в кінці додаємо зелений горошок. 5. Хвилин через десять додаємо сюди сіль і зелень, перемішуємо і хвилин п'ять, тушкуємо все із закритою кришкою. 6. У тепле місце, хвилин на двадцять ставимо настоюватися юшку. Блюдо готове. Перед вами простий рецепт приготування Юшка зі свинини. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Юшка зі свинини. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Юшка зі свинини. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 345