Юшка зі свинини![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт приготування юшки з свинини із зеленим горошком в гірчично-сметанному соусі. Блюдо приготувати просто і швидко, виходить дуже смачним. Опис приготування: Приготована за даним рецептом юшка відмінно підійде як на перше, так і на друге блюдо. У приготуванні юшки використовується велика кількість інгредієнтів. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Юшка зі свинини ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Перед вами простий рецепт приготування Юшка зі свинини. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Юшка зі свинини. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Юшка зі свинини. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 345