Грибна юшка закарпатськаЧас приготування: 2 ч. 0 хв Просте, але разом з тим дуже смачна страва. Це традиційне блюдо готується з білих грибів, яких дуже багато в закарпатських лісах. Опис приготування: Рецепт приготування грибної юшки закарпатської гранично простий. Головна особливість цієї страви - сушені білі гриби. Саме вони надають неповторний смак і аромат. Зазвичай юшка подається до столу з домашньою локшиною або галушками. приготувати цю страву не складе ніяких особливих труднощів. Переконайтеся самі, приготувавши юшку грибну закарпатську в домашніх умовах. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Супи Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Грибна юшка закарпатська Курку промиваємо, розрізаємо на частини і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і зливаємо. Промиваємо курку ще раз. Знову заливаємо курку водою і ставимо варити на великому вогні до закипання. Як закипить - відразу ж зменшуємо вогонь, збираємо пінку. Варимо приблизно 1-1.5. Час варіння залежить від того, яка у вас курка - домашня вариться довше. Під час варіння не забуваємо знімати пінку. Сухі гриби промиваємо, заливаємо водою і ставимо варити приблизно на 1 годину. Води не наливайте занадто багато - відвар від грибів у нас піде в юшку. Чистимо цибулю, корінь петрушки і моркву. Розрізаємо на 4 частини і додаємо в курячий бульйон. Туди ж відправляємо відварені гриби разом з відваром. Солимо, додаємо перець і варимо до готовності курки. Потім варені овочі необхідно видалити. Додаємо лавровий лист і вимикаємо вогонь. Перед вами простий рецепт приготування Грибна юшка закарпатська. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Грибна юшка закарпатська. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Грибна юшка закарпатська. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 913