Желе з йогуртуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Желе з йогурту - оригінальний і новий десерт з желе, який містить мінімальну кількість калорій. Готується він дуже просто і швидко. Таке желе з йогурту відмінно освіжить в теплий день. Опис приготування: Десерти з желе, як правило, - легкі і низькокалорійні. Для приготування в домашніх умовах желе з йогурту можна використовувати натуральний йогурт або йогурт вашого улюбленого смаку. Підійдуть в такий десерт і ягоди та фрукти. Готове желе з йогурту можна прикрашати цукерками, льодяниками, тертим шоколадом. Як зробити желе з йогурту? 1. Желатин замочіть в кількох столових ложках холодної води. Залиште приблизно на 20-30 хвилин до набухання. Набряклий желатин треба розчинити, бажано - на водяній бані. Помішуйте і стежте за тим, щоб не було грудочок. 2. Йогурт змішайте з цукром. Я збиваю йогурт з цукром блендером, поки цукор повністю не розчиниться. Можна заважати ложкою. 3. У солодку йогуртовую масу влийте ще теплий желатин тонкою цівкою, постійно помішуючи. 4. У формочки влийте готову суміш. Можна додати в них ягоди або фрукти або прикрасити вже готове желе з йогурту. Поставте форму або формочки в холодильник до повного застигання десерту з желе. 5. Подавайте желе з йогурту в формах або, якщо ви так задумали, виберіть його з них. Смачного! Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Йогурт/Желатин Блюдо: Десерти/Желе Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Желе з йогурту - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Желе з йогурту в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 11