Пшоняна каша в мікрохвильовціЧас приготування: 15 хв Це рецепт стане в нагоді тим, хто дотримується посту. Каша з пшона - дуже ситне і дуже корисна страва, і приготувати її можна навіть в мікрохвильовці. Розповідаю, як це зробити. Опис приготування: Цей рецепт приготування пшоняної каші - класичний. Його можна змінювати, додаючи додаткові інгредієнти - молоко, масло, сушені фрукти або цукати. Кашу можна робити солоної або солодкої. Все залежить від того, з чим ви її будете подавати і кому. Цей простий рецепт каші позбавить вас від необхідності стояти над каструлею, постійно помішуючи кашу, яка так і норовить підгоріти. Я розповім вам, як приготувати пшоняну кашу в мікрохвильовці - це дуже просто і ефективно. Рецепт пшоняної каші в мікрохвильовці: 1. Ретельно промиваємо крупу. Як відомо, пшоно злегка гірчить. Тому гарненько промивайте, не лінуйтеся. 2. Готуємо одну порцію і тому посуд вибираємо невелику. Висипаємо промиту крупу в посуд для готування і заливаємо половиною склянки води. Солимо. 3. Ставимо нашу майбутню кашу в мікрохвильовку і включаємо її на потужності 800 ватів на 5 хвилин. 4. Перемішуємо, доливаємо решту води. Якщо ви хочете солодку кашу - саме час додати цукор. Включаємо ще на 2 хвилини. 5. Перемішуємо в останній раз і доводимо до готовності хвилини 2. Вода повинна википіти повністю. Пробуємо кашу на смак - якщо готова, то дістаємо з мікрохвильовки і подаємо до столу. Якщо ще жестковата - доварювали додаткові 2-3 хвилини в мікрохвильовці, якщо вода вже википіла - додаємо. От і все, пшоняна каша в мікрохвильовці готова бути з'їденою. Смачного! ;) Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Крупи/Пшоно і пшениця Блюдо: Каші Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Пшоняна каша в мікрохвильовці. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Пшоняна каша в мікрохвильовці, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Пшоняна каша в мікрохвильовці у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 51