Морозиво з журавлиноюЧас приготування: 4 год. 0 хв Якщо хочеться поласувати простим у приготуванні, але дуже смачним морозивом, то пропоную приготувати морозиво з журавлиною. Рецепт журавлинного морозива дуже простий і складається всього з двох кроків. Опис приготування: 1. Беремо чотири жовтка, 50 грамів цукрової пудри, і збиваємо їх до білого. Додаємо туди ж солодке вино, і цю миску ставимо у водяну баню. Готуємо 10 хвилин, поки не утвориться заварний крем. Знімаємо з вогню, охолоджуємо. 2. В іншу маленьку каструльку додаємо журавлину і горілку, варимо близько 4 хвилин, після чого знімаємо з вогню і охолоджуємо. 3. В іншій мисці збиваємо вершки і 50 грамів цукрової пудри. Відставляємо. 4. Залишилася цукрову пудру кладемо в каструлю, заливаємо 150 мл води, доводимо до кипіння і варимо близько 5 хвилин - поки сироп не загусне. 5. Збиваємо білки до піни і по чуть-чуть, тонкою цівкою вливаємо туди весь цукровий сироп. 6. Заварний крем додаємо в збиті вершки, сюди ж додаємо журавлинному-горілчану суміш. Все це справа занурюємо в контейнер для заморозки і відправляємо в морозильну камеру на 3-4 години. Готово! Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина Блюдо: Десерти/Морозиво Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Морозиво з журавлиною в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Морозиво з журавлиною не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 13