Шоколадне пісочне печивоЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування шоколадного пісочного печива. Порадуйте рідних домашньою випічкою. Опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусів за Фаренгейтом (175 градусів С). У великій мисці з'єднати вершкове масло і 2 склянки цукрової пудри, перемішати. Вбити ваніль, кокосовий екстракт і сіль. Додати борошно по одній склянці, щоразу добре перемішуючи. Додати шоколадну стружку і горіхи пекан. Скачати з тіста кульки в 1 дюйм і розмістити їх в 2 см один від одного на деко. Вирівняти виделкою, змоченою в цукровій пудрі. Випікати близько 12 - 15 хвилин у попередньо розігрітій духовці до легкого золотистого кольору. Поки печиво ще тепле після духовки, присипати цукровою пудрою. Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Шоколад Блюдо: Десерти Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 96 Шоколадне пісочне печиво - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Шоколадне пісочне печиво в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 42