Печиво &Курабье&Час приготування: 30 хв Курабье - знаменита східна солодкість, блюдо азербайджанської кухні з пісочного тіста. Особливістю приготування печива курабье є ретельне збивання масла з цукровою пудрою. Опис приготування: Приготування: Міксером збити вершкове масло з цукровою пудрою і ванільним цукром в пишну кремоподібну масу. Перемішати з яєчним білком, додати борошно і замісити. Готове тісто викласти в кондитерський мішок зі зірчастим наконечником і відсадити печиво на деко. Випікати в духовці при 200-220 градусах протягом 10-15 хвилин. Дати печінкою охолонути і викласти в центр трохи джему або повидла. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Пісочне тісто Блюдо: Випічка/Десерти/Печиво Географія кухні: Республіки СРСР/Азербайджанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Печиво Курабье - Простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Печиво Курабье в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 43