Смажена брюссельська капуста з родзинкамиЧас приготування: 20 хв Ізюм надає солодкий смак цієї смаженої брюссельській капусті. Замініть курячий бульйон овочевим або водою, щоб зробити це блюдо вегетаріанським. Опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і моркву, смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 3 хвилин. Додати родзинки і курячий бульйон, продовжувати варити, помішуючи, поки капуста не стане м'якою, близько 12 хвилин. Якщо сковорода занадто швидко стає сухою, додати до 3 столові ложки води і продовжувати варити. Зняти з вогню і приправити сіллю і перцем. Подавати в гарячому вигляді. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/брюсельскую капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Смажена брюссельська капуста з родзинками - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Смажена брюссельська капуста з родзинками в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Смажена брюссельська капуста з родзинками смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 71