Пюре з гороху і картопліЧас приготування: 2 ч. 0 хв Відмінний варіант гарніру для тих, хто любить поєднувати улюблені продукти і пробувати нові поєднання. Пюре з гороху і картоплі виходить набагато ситніше, ніж звичайне, а смак у нього дуже цікавий. Опис приготування: Є багато способів урізноманітнити звичайне пюре, найпопулярніші це, мабуть, додати в нього сир або хрін, але існують і інші не менш цікаві способи, і в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати пюре з гороху і картоплі. Це улюблений гарнір мого чоловіка, напевно, тому що таке пюре виходить досить ситне з приємним гороховим смаком. Воно відмінно підійде до м'ясних страв, а так само добре поєднується з рибою і свіжими овочами, загалом, з чим не подай, смачно буде в будь-якому випадку. 1) Для початку нам, звичайно ж, необхідно промити і відварити до повної готовності горох. 2) В окрему каструлю викладаємо картоплю і так само варимо його до готовності. Потрібно так прорахувати час варіння інгредієнтів, щоб горох і картопля зварилися одночасно. 3) Тепер зливаємо з них воду і з'єднуємо картопля і горох, подрібнюємо їх будь-яким зручним вам способом, можна за допомогою м'ясорубки, можна кухонним комбайном або блендером. 4) Отримане пюре знову ставимо на вогонь і нагріваємо приблизно до 80-90 градусів, потім вливаємо в каструльку гаряче молоко, додаємо вершкове масло і солимо пюре. 5) Готовий гарнір перед подачею можна так само присмачити шматочком масла. Обов'язково спробуйте приготувати пюре з гороху і картоплі в домашніх умовах, адже такий гарнір зможе відмінно урізноманітнити ваше повсякденне меню. Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Горох/Картопля Блюдо: Гарніри/Пюре Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Візьміть собі на замітку як приготувати Пюре з гороху і картоплі. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Пюре з гороху і картоплі в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 76