Пюре з горохуЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування знайомого всім з дитинства горохового пюре. Опис приготування: Горохове пюре добре подавати на гарнір до м'яса. Перед приготуванням горох можна замочити в холодній воді на 5-8 годин із співвідношення 2: 1 - це дозволить у підсумку скоротити час варіння пюре. Замочування також дозволяє гороху зберегти свою форму і не тріснути при варінні. Смак пюре з замоченого і незамоченного гороху помітно відрізняється. Приготування: Перебрати горох і промити під струменем холодної води. Помістити горох в каструлю і залити водою. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до готовності. Злити воду, залишивши трохи рідини в каструлі. Протерти горох або перемішати до консистенції пюре за допомогою блендера. Додати вершкове масло, сіль, перемішати до однорідності і подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Горох Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Пюре з гороху в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Пюре з гороху, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 36