Морозиво з віскіЧас приготування: 3 год. 30 хв Рецепт приготування морозива з жирних вершків, молока, жовтків, цукру, ванільного екстракту і віскі Бурбон. Опис приготування: Вершкове морозиво ніжного карамельного відтінку подарує вам незабутні хвилини насолоди. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Молоко/Сливки Блюдо: Десерти/Морозиво Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Морозиво з віскі 1. У великій каструлі з товстим дном довести вершки, молоко навпіл з вершками і сухе до кипіння на повільному вогні, помішуючи, поки сухе молоко повністю не розчиниться. Зняти каструлю з вогню. Збити яєчні жовтки, цукор, коричневий цукор і сіль у великій мисці до отримання густої консистенції. Поступово влити гарячу вершкову суміш у жовткову суміш і збити. Повернути каструлю на вогонь і готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, на поки суміш не почне кипіти, а термометр не реєструватиме температуру 80-82 градуси. Це займе у вас близько 3 хвилин. 2. Вилити заварний крем через сито з тонкою сіткою в миску. Додати віскі і ванільний екстракт. 3. Розмішати гумовим шпателем. Поставити морозиво в холодильник, час від часу помішуючи, принаймні на 3 години. Заварний крем можна зробити заздалегідь за 1 день і зберігати в холодильнику. Після того, як заварний крем повністю охолоне, охолодити суміш в машині для морозива відповідно до інструкції. 4. Коли морозиво стане м'яким (як правило, приблизно через 20 хвилин), накрити його поліетиленовою плівкою і заморозити на 4 години. Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Морозиво з віскі в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Морозиво з віскі, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 18