Вершковий соус на Пожарського![]() Час приготування: 30 хв Простий і смачний соус, подається до м'яса. Опис приготування: Нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) - обсмажити з обох боків на топленому маслі - викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь - випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (до половини). У випарений грибний бульйон додати сухий бульйон - влити вершки, - трохи соусу червоного вина - Гриби. Довести до смаку бульйоном, сіллю - можна додати трохи лимонного соку - Готово ... Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сливки Блюдо: Соуси/До м'яса Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Вершковий соус на Пожарського. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Вершковий соус на Пожарського у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 25