Грибний білий соусЧас приготування: 40 хв Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. Опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовувати білі гриби, так як при термічній обробці вони не втратять свій кольору і аромату. А якщо хочете, щоб соус був з кислинкою - додайте трішечки лимонного соку. Сподіваюся, у вас все вийде! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сметана Блюдо: Соуси/До риби Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Грибний білий соус Очищені і промиті гриби дрібно нарізаємо. У каструлі розтопіть вершкове масло, додаємо гриби і перець. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15-20 хвилин. Засипаємо пшеничне борошно, помішуючи лопаткою. Потім додаємо рибний бульйон, рослинна олія і сметану. Перемішуємо і варимо 5 хвилин. Знімаємо з вогню, даємо охолонути і відправляємо соус на деякий час в холодильник. От і все, смачного! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Грибний білий соус на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Грибний білий соус - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 70