Класичний соус ПестоЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування класичного італійського соусу Песто з базиліком, сиром, кедровими горіхами і оливковою олією. Опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти горіхи на аркуші випічки і випікати в духовці до золотистого кольору і появи аромату, підкидаючи іноді, від 5 до 8 хвилин. Дати горіхів повністю охолонути. У кухонному комбайні об'єднати підсмажені кедрові горіхи, базилік, пармезан і часник, приправити сіллю і перцем. Поки комбайн працює, повільно налити оливкову олію. Збивати суміш до отримання однорідної маси. Якщо ви не використовуєте соус відразу, накрийте його поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник - це допоможе соусу зберегти яскравий колір. Соус Песто може зберігатися до трьох днів. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Горіхи Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби/До салату Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Класичний соус Песто. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Класичний соус Песто. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 30