Кисло-солодкий соус для м'ясаЧас приготування: 1 ч. 30 хв У китайській кухні цей соус найчастіше подають до м'яса, але скажу вам чесно, він настільки смачний, що їсти його можна з чим завгодно. Давайте приготуємо його самостійно, адже це не так і складно. Опис приготування: Китайська кухня стала досить популярна в наш час і все частіше замість того, щоб ходити в ресторани, господині пробують самостійно готувати азіатські страви. Ну а якщо і ви є шанувальником китайської кухні, але ще не знаєте, як зробити кисло-солодкий соус для м'яса в домашніх умовах, тоді я із задоволенням розповім вас про це. Але відразу хочу попередити, якщо вже ви хочете приготувати дійсно смачний соус, то вам доведеться витратити на це час і запастися терпінням. Але зате коли ви впораєтеся зі справою, то зрозумієте, що не дарма старалися, адже соус виходить неймовірно смачним і ароматним. Повірте, з цим рецептом приготування кисло-солодкого соусу для м'яса ви приготуєте отличнейший вечерю в азіатському стилі. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Блюдо: Соуси/До м'яса Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Кисло-солодкий соус для м'яса Ну що ж, приступимо: ріпчаста цибуля і часник нарізаємо невеликими кубиками, а імбир чистимо і терм на тертці. У сковороду наливаємо оливкова олія і нагріваємо його. Обсмажуємо на сковороді цибулю, часник імбир кілька хвилин. Швиденько нарізаємо болгарський перець брусками. І подрібнюємо чилі перчик. Тепер викладаємо весь нарізаний перець на сковороду і обсмажуємо все ще 2-3 хвилини. Потім наливаємо на сковороду апельсиновий сік (бажано свіжовичавлений) і додаємо томатну пасту, перемішуємо. Далі вливаємо соєвий соус, продовжуємо тушкувати. Через пару хвилин необхідно всипати на сковороду ложку крохмалю, щоб соус загус. Поки соус гаситься, ми нарізаємо ананаси на невеликі шматочки. Викладаємо їх на сковороду і наливаємо в неї сік від ананасів. Тепер насипаємо цукор і тушкуємо все, поки його гранули повністю не розчиняться. Ось тепер нам необхідно додати сіль, мелений перець і соус Табаско так, щоб відрегулювати баланс кислого і солодкого смаку. Потім продовжуємо тушкувати соус на повільному вогні хвилин 20-25. Коли болгарський перець стане м'яким, значить соус готовий. Знову пробуємо його і при необхідності додаємо інгредієнти. Тепер його залишається тільки процідити і трохи остудити. Ваш соус готовий, залишилося тільки вирішити з яким м'ясо ви будете його їсти. Смачного! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Кисло-солодкий соус для м'яса будинки. У вас напевно вийде смачний Кисло-солодкий соус для м'яса raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Кисло-солодкий соус для м'яса в домашніх умовах. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 56