Вегетаріанський грибний соус![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Комбінація різних сортів грибів надає цьому вегетаріанського соусу неповторний аромат. Ви можете замінити це поєднання грибів якими, які вам подобаються. Опис приготування: Зрізати ніжки у всіх грибів. Гриби і бульйон в середній каструлі на середньому вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, варити на повільному вогні 30 хвилин. Відкласти в сторону. Дрібно нарізати портобелло і відкласти в сторону. Тонкими скибочками нарізати шиітаке і Кремінь. 3 столові ложки вершкового масла нагріти у великій каструлі на середньому вогні, додати цибулю і смажити до прозорості, від 3 до 5 хвилин. Додати нарізані гриби і смажити, поки гриби не стануть м'якими і коричневого кольору, і вся рідина не випарується. Додати вино при необхідності і варити, помішуючи. Зняти з вогню і відкласти в сторону. Залишилося масло і столову ложку борошна варити в середній каструлі на середньому вогні до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Повільно влити бульйон і довести до кипіння, збивати, поки маса не загусне. Додати грибну суміш і чебрець, перемішати. Подавати в гарячому вигляді. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Соуси/Грибний соус Географія кухні: Країни Європи/Англійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 16 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Вегетаріанський грибний соус в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Вегетаріанський грибний соус, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 22