Юшка по-італійськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт вуха по-італійськи - дуже смачний варіант приготування юшки, яка подається з скибочками тосканського хліба натертого часником. Пальчики оближеш! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти Блюдо: Супи/Юшка Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Юшка по-італійськи Злегка підсмажте часник, як тільки обжарится, додайте петрушку. Додайте біле вино. Додайте молодого восьминога (ретельно його промийте перед цим), готуйте протягом 10 хвилин. Додайте гурнард (або capone gallinella) і готуйте. Додайте рибу Сан Pietro (або Соняшник) порізану на шматки. Додайте креветки. Додайте молюски. Нарешті, мідії. Додайте порізані кубиками помідори, додайте сіль і перець чилі і млоїте протягом 30 хвилин. Обсмажте хліб і натріть свіжим часником. Подавайте до столу гарячим. Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Юшка по-італійськи самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Юшка по-італійськи - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 58