Рибна юшкаЧас приготування: 40 хв Хочу вам розповісти, як приготувати рибну юшку, так би мовити, в класичному виконанні, без ніяких надмірностей, - тільки свіжа риба і рецептура, перевірена роками і багатьма нашими гурманами :) Опис приготування: Цей простий рецепт рибної юшки ставиться, як мені здається, до розряду блюд польової кухні, - адже дуже часто при його готуванні овочі навіть не нарізають, а відварюють цілими. Адже головне, - розкрити смак і аромат свіжої риби, особливо, якщо вона річкова і тільки-тільки спіймана самостійно. Приступимо? Отже, як зробити рибну юшку: 1. Всі овочі миємо, чистимо, і нарізаємо, як вам подобається. Морквину, наприклад. я ріжу тонкими кружечками, а цибулю і корінь петрушки подрібнюю в блендері. 2. Ставимо на вогонь воду, і додаємо туди овочі. Якщо є бажання - цибулю можна обсмажити на сковороді до золотистого кольору, щоб суп виглядав нарядно raquo ;. 3. Коли овочі вже практично будуть готові, а бульйон закипить, - вогонь зменшимо, і додаємо чищену і порізану порційними шматочками рибу. 4. Солимо, перчимо, додаємо приправи, якщо хочете. Закриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 40 хвилин. 5. У самому кінці приготування додамо лаврушку, і знімаємо юшку з вогню. Готово! Подаємо таку рибну юшку в домашніх умовах, щедро присипавши зеленню. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Рибна юшка самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Рибна юшка - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 889