Борщ білоруськийЧас приготування: 1 ч. 10 хв Рецепт білоруський борщ - приготування борщу з м'ясним асорті, овочами і спеціями. Опис приготування: Відваріть бульйон з кісток з м'ясом, заливши їх водою. Морква ретельно шаткується соломкою, після чого цибулю з петрушкою спассеруйте на салі. А потім додавайте томат і пасеруйте ще близько 10 хвилин. Буряк відварюється в «мундирах», після чого очищається, і, як морква, шаткується соломкою. Дайте буряках охолонути, інакше вона буде дуже м'якою і не поріжеться як треба. Картопля ріжеться шматочками і відправляється в бульйон. Доводиться до кипіння. Після опускається пасеровані борошно, коріння, сіль, перець, лавровий лист і буряк. Суп вариться близько 10-15 хвилин, а потім заправляється оцтом і цукром. Варене м'ясо і сосиски кладуться пізніше, після чого все вариться ще 5 хвилин і вимикається. Подавайте, заправивши сметаною. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Борщ білоруський - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Борщ білоруський в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Борщ білоруський смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 29