Тарт Татен з яблукамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Тарт Татен з яблуками - це старовинний перевернутий французький пиріг. Готується дуже просто, не бійтеся - потрібно всього-то обсмажити яблука в олії і цукрі, а потім все як завжди. Ділюся рецептом. Опис приготування: Хочете дізнатися, як приготувати тарт Татен з яблуками? Читайте рецепт: 1. Вершкове масло розтопити в сковороді. Додати 1 стакан цукру. Проварити на слабкому вогні, поки не вийде карамельна маса. 2. Яблука очистити від шкірки і нарізати часточками (по 6 часточок кожне). Викласти яблука в карамельну масу і злегка прогріти. 3. Потім перекласти їх в круглу форму для запікання, викласти спіраллю і залити залишилася карамеллю. 4. Листкове тісто розкачати, щоб вийшло трохи більше розміру форми. Розкатаним листом накрити яблука і трохи підвернути всередину краю. 5. Тісто проколоти в декількох місцях. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин. 6. Форму накрити блюдом, перевернути. Збити вершки з цукром і викласти на яблука. Посипати шоколадом. От і все! Як бачите, рецепт тарта Татен з яблуками досить-таки простий, так що не лякайтеся назви - приготувати цей тарт простіше, ніж може здатися на перший погляд. Навіть не знаю, що в цьому рецепті може викликати труднощі - все ж дуже просто і зрозуміло. А тарт виходить дивно смачний, ласуни оцінять :) Удачи в приготуванні, дерзайте! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Тарт Татен з яблуками raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Тарт Татен з яблуками на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 191