Тарт з яблукамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування тарта з листкового тіста з яблуками і лимонним соком. Опис приготування: Тарт добре подавати разом зі збитими вершками. Призначення: На обід/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Тарт з яблуками 1. Яблука очистити, розрізати навпіл і витягнути серцевину. Розрізати кожну половинку на 2 частини. Перемішати яблука в мисці з лимонним соком і 1/3 склянки цукру. Дати постояти протягом 15 хвилин. 2. Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Висипати залишився 1 склянка цукру і збити суміш до кольору блідою карамелі. 3. Зняти з вогню, додати яблука в один шар, а потім поверх викласти другий шар з решти скибочок, починаючи від центру. 4. Повернути сковороду на плиту і готувати 20-25 хвилин на помірно сильному вогні. Ложкою періодично черпайте карамель і поливайте нею яблука. 5. Якщо вам здається, що яблука в центрі готуються швидше, ніж інші, поміняйте їх місцями. Під час приготування яблука зменшаться в розмірі та другий шар, можливо, зникне. 6. Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тестів коло під форму і обрізати, якщо необхідно. Зробити чотири отвори в тесті. Зняти сковороду з вогню і викласти тісто поверх яблук. Заправити тісто по краях під яблука. Випікати до тих пір, поки тісто не стане золотистого кольору, близько 20 хвилин. Подавати тарт зі збитими вершками. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тарт з яблуками будинку. У вас обов'язково вийде смачний Тарт з яблуками, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Тарт з яблуками в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 73