Французький яблучний тартЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт - це просто любов з першої ложки, інакше й не назвеш :) Опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. Тарт, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалася в нього з першого ж ложки. Рецепт вважаю дуже вдалим з двох причин. По-перше, тарт виходить чудово смачним і красивим. По-друге, тарт досить швидко і просто готується - не треба довго морочитися з ним. Так що, якщо перед вами в сезон яблук теж стоїть завдання утилізації цього чудового фрукта - рекомендую французький яблучний тарт :) Призначення: На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Тарту Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Французький яблучний тарт Беремо велику миску, просіваємо в неї борошно. Туди ж додаємо натерте на крупній тертці вершкове масло. Перемішуємо. Додаємо цукор, перемішуємо. За консистенцією повинно виходити щось на зразок крихти. Тепер додаємо в суміш жовтки і ванільну есенцію. Швидко перемішуємо і формуємо з тіста ось такий ось куля. Загортаємо кулька в плівку і відправляємо в холодильник на півгодини. Поки тісто в холодильнику - займаємося начинкою. Беремо яблука, знімаємо шкірку, вирізаємо серцевини. Нарізаємо яблука тонкими часточками і скроплюємо їх лимонним соком. Це робиться для того, щоб вони не потемніли. Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо. За товщиною дивіться самі - я розкачувала на 5 см довше моєї форми для випікання, довжина якої - 23 см. Перекладаємо тісто у форму для випікання, притискаємо до бортикам, зайве тісто зрізаємо. Не лінуйтеся - чим красивіше, тим і смачніше :) Красиво укладаємо у форму наші яблука. Поливаємо яблука топленим вершковим маслом, посипаємо цукром. Ставимо форму для випікання в духовку і випікаємо 45 хвилин при 200 градусах. Дивовижний французький тарт готовий! :) Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Французький яблучний тарт raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Французький яблучний тарт на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 65