Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Тісто на галушки
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Нічка&

Торт &Нічка&

Торт Нічка
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Любителям шоколадних тортів пропоную дивно апетитний, але досить простий рецепт торта Нічка raquo ;. Шоколадні коржі й глазур - просто пальчики оближеш.

Опис приготування:
1. Для початку необхідно з'єднати яйця з цукром і як слід збити. Додати сметану і довести до однорідної консистенції.
2. Борошно просіяти разом з какао. Поступово ввести в тісто, активно помішуючи. Додати соду і ванілін.
3. Із зазначеної кількості інгредієнтів необхідно випекти 4 коржі. Час приготування одного - близько 20-25 хвилин. Потім корж потрібно як слід охолодити.
4. Тим часом необхідно збити розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком. У процесі додати какао і ванілін (за бажанням). Готовий крем відправити в холодильник.
5. Три остившіх коржа необхідно рясно змастити кремом і викласти один на одного. Верхній залишити без крему.

Це досить класичний рецепт торта Нічка raquo ;, при бажанні його можна доповнити горіхами, цукатами або маком.
6. Для приготування глазурі в невелику ємність відправити вершкове масло, цукор, трохи молока і какао (можна замінити шоколадом).
7. Глазур варити близько 4-5 хвилин.
8. Торт Нічка в домашніх умовах рясно змастити глазур'ю і прибрати в холодильник мінімум на 5 годин (краще на ніч, щоб він добре просочився).
9. При бажанні верх можна прикрасити невеликими зірочками з розтопленого білого шоколаду.

Призначення: На святковий стіл/День народження

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Шоколад
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Яйце - 3 Штуки
  • Цукор - 250 Грам (200 в тісто, 50 в глазур)
  • Сметана - 200 Грам
  • Борошно - 300-350 Грам
  • Какао - 5 Ст. ложок (2 в тісто, 2 в крем, 1 в глазур)
  • Згущене молоко - 400 Грам (200 в тісто, 200 в крем)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 200 Грам (150 в крем, 50 в глазур)
  • Ванілін - 1 Щіпка
  • Молоко - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 1
Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Торт Нічка у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Торт Нічка raquo ;. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Випічка Переглядів: 38   
Схожі рецепти страв з фото:
Сметанний шоколадний торт
Торт &Ванька кучерявий&
Медовик в мультиварки
Торт &Цезар&
Торт &Лебедине озеро&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.