Торт &Нічка&Час приготування: 2 ч. 0 хв Любителям шоколадних тортів пропоную дивно апетитний, але досить простий рецепт торта Нічка raquo ;. Шоколадні коржі й глазур - просто пальчики оближеш. Опис приготування: 1. Для початку необхідно з'єднати яйця з цукром і як слід збити. Додати сметану і довести до однорідної консистенції. 2. Борошно просіяти разом з какао. Поступово ввести в тісто, активно помішуючи. Додати соду і ванілін. 3. Із зазначеної кількості інгредієнтів необхідно випекти 4 коржі. Час приготування одного - близько 20-25 хвилин. Потім корж потрібно як слід охолодити. 4. Тим часом необхідно збити розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком. У процесі додати какао і ванілін (за бажанням). Готовий крем відправити в холодильник. 5. Три остившіх коржа необхідно рясно змастити кремом і викласти один на одного. Верхній залишити без крему. Це досить класичний рецепт торта Нічка raquo ;, при бажанні його можна доповнити горіхами, цукатами або маком. 6. Для приготування глазурі в невелику ємність відправити вершкове масло, цукор, трохи молока і какао (можна замінити шоколадом). 7. Глазур варити близько 4-5 хвилин. 8. Торт Нічка в домашніх умовах рясно змастити глазур'ю і прибрати в холодильник мінімум на 5 годин (краще на ніч, щоб він добре просочився). 9. При бажанні верх можна прикрасити невеликими зірочками з розтопленого білого шоколаду. Призначення: На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Шоколад Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Торт Нічка у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Торт Нічка raquo ;. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 38