Яблучний пиріг зі сметаноюЧас приготування: 1 ч. 30 хв Яблучний пиріг зі сметаною - типово домашній пиріг, який виходить не надто ефектним і вражаючим, але зате - дійсно смачним і ситним. Опис приготування: Яблучний пиріг зі сметаною - один з моїх найулюбленіших пирогів. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, пиріг виходить дуже смачним і апетитним. Подавати такий пиріг можна і холодним, і гарячим - виходить однаково смачно. Удачи в приготуванні! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Яблучний пиріг зі сметаною Тісто для пирога розподіляємо по формі для запікання. У великій мисці змішуємо сметану, яйце, 1/4 склянки борошна, 1/4 склянки цукру, сіль і ванільну есенцію. Потім сюди ж додаємо скибочками нарізані яблука. Отриману начинку кладемо на тісто у форму для запікання. Ставимо в розігріту до 170 градусів духовку на 40 хвилин. Тим часом в окрему миску просіваємо борошно, що залишилося, додаємо цукор, що залишився, коричневий цукор і корицю. Перемішуємо, додаємо кубики вершкового масла. Пальцями перетираємо в крихту. По закінченню обумовлених 40 хвилин запікання пирога, дістаємо пиріг з духовки і посипаємо нашої сухий крихтою. Ставимо в духовку і запікаємо ще 20-30 хвилин до готовності при тій же температурі. Яблучний пиріг зі сметаною готовий. Смачного! :) Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Яблучний пиріг зі сметаною будинки. У вас напевно вийде смачний Яблучний пиріг зі сметаною raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Яблучний пиріг зі сметаною в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 222