Коржі на сковороді без дріжджівЧас приготування: 50 хв Якщо вам подобається проста і невигадлива їжа, приготуйте самі звичайні коржі на сковороді. До речі, готуються вони без дріжджів. Відмінно підійдуть на сніданок або полуденок. Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування коржів на сковороді без дріжджів. Тісто замішується дуже просто і швидко, для цього використовуємо борошно воду і сіль. Майте на увазі, тісто має постояти в теплому місці 30 хвилин, перед тим як формувати коржі. Гарного вам дня! Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Коржики Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Коржики на сковороді без дріжджів У ємність з водою додайте частину борошна з сіллю, добре замішайте. Поступово додаючи борошно і замішуючи, виходить круте тісто. Тісто потрібно накрити каструлею і дати йому відпочити 30 хвилин. Через півгодини відщипуємо від тесту невеликі шматочки і розгортає їх у коржі. На коржах робимо кілька надрізів ножем. Обсмажуємо коржі з двох сторін на сковороді без масла. Смачного! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Коржики на сковороді без дріжджів самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Коржі на сковороді без дріжджів - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 82