Повітряний яблучний пирігЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пропоную рецепт легкого повітряного яблучного пирога. За консистенцією, пиріг виходить дуже ніжним за рахунок прекрасного білкового суфле і сирної пасти. І все це з соковитими яблучками! Опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт приготування повітряного яблучного пирога. Ця випічка стане прикрасою на будь-якому святковому столі. Пиріг виходить дуже цікавим і володіє неперевершеними смаковими якостями, чого варто тільки начинка! Гарного вам дня! Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Молочні продукти/Сир/Яйця Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Повітряний яблучний пиріг Два жовтки розтираємо цукром. Додаємо масло і сметану, продовжуємо збивати. Змішуємо всі з просіяного борошном, розпушувачем і сіллю. Замішуємо тісто і викладаємо його у форму, формуючи бортики. Ставимо в холодильник. Готуємо начинку, для цього потрібно змішати сир з жовтком, цукром, сметаною і ваніллю. Викладаємо на корж сирну начинку, а потім кладемо порізані дольками яблука. Відправляємо пиріг в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів. Збийте білки з цукром в піну і промажте отриманою сумішшю пиріг. Запікайте ще 15 хвилин в духовці до потемніння білків. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Повітряний яблучний пиріг. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Повітряний яблучний пиріг у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 142