Торт &Машинка&
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт дуже смачного тортика з абрикосами або курагою і суфле у формі машинки, яка обов'язково сподобається вашим дітям. Опис приготування: Спочатку печемо бісквіт. Беремо 4 яйця, 1 склянка борошна і склянку цукру. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки і? склянки цукру збиваємо і додаємо борошно. Перемішуємо Тепер збиваємо білки з дрібкою солі і 1/2 склянки цукру. Розігріваємо духовку до 200 градусів неінтенсивні втручаємося збиті білки в жовтки з борошном і випікаємо корж 40 хвилин при 180 - 200 градусах. Коли основа готова і охолола, розрізаємо її на 3 частини. Тепер готуємо крем для просочування коржів. Беремо склянку молока, 2/3 склянки цукру, 1 ст. ложка борошна, змішуємо все і варимо на маленькому вогні помішуючи до закипання Тепер робимо суфле. Замочуємо столову ложку желатину в 1/2 склянки молока. Збиваємо білковий крем з 3 білків, 150 г цукру і 1/4 ч.л. лимонної кислоти ,. Також збиваємо 100 грам вершкового масла з 2 ст. ложками згущеного молока Кладемо на дно форми першу частину коржа, змащуємо кремом. Викладаємо абрикоси. Кладемо другу частину коржа, змащуємо її кремом і зверху знову абрикоси. Тепер з'єднуємо інгредієнти для суфле - масляну суміш, білковий крем і молоко з желатином і відразу ж виливаємо їх на корж на абрикоси. Викладаємо третю частину коржа і крем. Ставимо в холодильник на пару годин Коли торт настоявся вирізаємо машину, як показано на картинці: зрізаємо бічні частини, перевертаємо їх і кладемо зверху. Всю машину можна обмазати ще раз залишилися кремом для просочення. Тепер робимо ще раз білковий крем: 3 білки, 150 г цукру, 1/4 ч.л. лимонної кислоти. Добре все збиваємо і викладаємо крем на машину за допомогою кондитерського шприца. Вікна можна виділити топленим шоколадом, колеса - круглим печивом або тим же шоколадом. Всю машину можна прикрасити білковим кремом за допомогою маленької насадки зірочка raquo ;. Смачного! Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл/Весілля Основний інгредієнт: Фрукти/Сухофрукти/Курага/Мука і тісто/Бісквітне тісто Блюдо: Випічка/Торти/Суфле Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Торт Машинка - Страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Торт Машинка в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Торт Машинка смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 40