Торт &Графські руїни&Час приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування торта Графські руїни - На допомогу кожному, хто вирішив спекти який-небудь ефектний торт на святковий стіл. Приготувати його з покроковими фотографіями буде набагато простіше;) Опис приготування: Розповідаю, як спекти Графські руїни - Дуже смачний і ефектний торт. Мої діти люблять його більше будь-яких інших тортів домашнього приготування, тому печу я його з періодичністю приблизно раз на три місяці. Природно, рука вже набита :) Так що ділюся своїм кращим, перевіреним рецептом цього торта - сподіваюся, він стане вам у пригоді і сподобається. Відразу скажу, що приготування торта Графські руїни - Завдання досить трудомістка, так що приготуйтеся - доведеться потрудитися. Однак воно того варте! Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Торт Графські руїни Готуємо тісто для коржів. Для цього збиваємо чотири яйця і склянку цукру до однорідності, потім туди ж додаємо борошно і соду. Збиваємо. Вийшло тісто виливаємо в змащену вершковим маслом форму. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності (готовність перевіряємо зубочисткою - якщо виходить сухою, значить, готово). Готовий корж розрізаємо навпіл уздовж. Один корж залишаємо цілим, інший нарізаємо на кубики. Тепер приготуємо крем. Змішаємо склянку молока, яйце, столову ложку борошна і півсклянки цукру в каструльці. Ставимо на вогонь і варимо до загустіння, постійно збиваючи. У остиглий крем додаємо 100 грамів вершкового масла і ванілін. Тепер приготуємо безе. Для цього змішаємо 4 яєчні білки, стакан цукру і трохи ваніліну. Перемішуємо, ставимо на водяну баню і готуємо, постійно збиваючи, 5-7 хвилин. Отриману масу кондитерським мішком порційно викладаємо на змащене маслом деко. Ставимо в духовку, розігріту до 100 градусів, і сушимо 1 годину. Потім духовку відключаємо і тримаємо безе в вимкненій духовці ще 1 годину. Безе готово. Починаємо збирати торт. Змащуємо корж білим кремом. По колу викладаємо безе. Розтоплюємо половину шоколаду з чвертю склянки молока і невеликим шматочком вершкового масла на водяній бані. У масу кладемо нарізану бісквіт, гарненько перемішуємо. Змащений шоколадним кремом бісквіт кладемо на корж, промазуємо кремом з боків, навколо розкладаємо безе. Зверху викладаємо залишилися безе. Залишився шматочок шоколаду розтоплюємо з рослинним маслом на водяній бані, вийшла глазур'ю зверху поливаємо торт. Ставимо торт в холодильник, даємо постояти пару годин, після чого торт Графські руїни можна буде подавати до столу. Смачного! ;) Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Торт Графські руїни гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Торт Графські руїни - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 57