Пиріг з полуницею і сиромЧас приготування: 40 хв Полуниця - завжди відмінна начинка для пирогів, а в поєднанні з сиром у вас вийде незвичайно ніжне і соковите ласощі. Опис приготування: Пиріг з сиром і полуницею - це смачний шматочок літа на вашому столі. Готується він дуже просто - вам потрібно всього лише замісити тісто, викласти його у форму, додати сирну начинку і ягоди полуниці. В якості альтернативи ви можете використовувати будь-які інші ягоди або фрукти. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця/Молочні продукти/Сир Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Пиріг з полуницею і сиром 1. Перемішати в мисці сир, яйця, цукор і розтоплене на водяній бані вершкове масло. 2. Додати розпушувач і борошно. Замісити не дуже круте тісто. 3. Приготувати начинку. Перемішати сир, цукрову пудру і ванілін. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для пирога маслом і вистелити папером для випічки. Викласти тісто у форму і зробити бортики по краях. Ви можете залишити трохи тесту для прикраси пирога. 4. Викласти на тісто сирну начинку, а потім ягоди полуниці. Посипати крохмалем. 5. Прикрасити пиріг смужками тіста, що залишилося. 6. Випікати пиріг в духовці протягом 30 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Пиріг з полуницею і сиром. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Пиріг з полуницею і сиром. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 32