Хрусткі вафліЧас приготування: 1 ч. 0 хв Вафлі з великими шматочками цукру, який дає характерний хрускіт. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Блюдо: Випічка/Вафлі Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Як приготувати Хрусткі вафлі Покласти в миску: 250 г борошна, 1 яйце, 10 г цукрової пудри, 10 г ванільного цукру, 125 г вершкового масла,? чайної ложки солі,? чайної ложки соди і 20 г дріжджів. Замісити на повільній швидкості, повільно вливаючи молоко. Накрити миску і поставити в тепле місце на 1 годину 30 хвилин. Розігріти вафельницю. Засипати 150 г великих кристалів цукру на тісто і добре перемішайте. Примітка: кристали цукру додають в останню хвилину, так щоб вони не встигли розчиниться. Смажити вафлі до золотисто-коричневого кольору. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Хрусткі вафлі - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Хрусткі вафлі в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 65