Пиріг з карамельними яблукамиЧас приготування: 1 ч. 25 хв Смачний яблучний пиріг з карамельними яблуками. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Листкове тісто Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Пиріг з карамельними яблуками Очистити яблука і розрізати навпіл поперек. Видалити серцевину, не страшно, якщо яблука будуть ламатися Розрізати кожну половину яблука навпіл. Розтопити вершкове масло у великій каструлі або сковороді. Потім насипати цукрову пудру і покласти яблука зверху. Залишити карамелізовиваться на повільному вогні. Тим часом, розкачати перший шар тіста, проколоти його виделкою і знову поставити в холодильник Розкачати другий шар тіста (це буде кришка ) і зробити невеликий отвір в центрі, для виходу пари під час приготування. Покласти назад в холодильник. Яблука будуть карамелевими приблизно через 30 хвилин. Дістаньте перший шар тіста, покладіть на робочу поверхню і розподіліть яблука карамельної стороною вгору і ближче до центру. Змочіть краї тіста холодною водою. Закрийте пиріг другим шаром тіста. Склейте краю пирога. Якщо необхідно вирізати круглі краю і відрізати зайве. Змастити збитим жовтком яйця Поставити в холодильник, в той час як духовка буде розігріватися до 210 ° C. Поставити в духовку приблизно на 25 хвилин. Стежити за забарвленням: як тільки він буде виглядати як фото, тоді можна діставати. Подавати теплим, якщо це можливо. Візьміть собі на замітку як приготувати Пиріг з карамельними яблуками. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Пиріг з карамельними яблуками в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 34