Яблука для пирогів на зимуЧас приготування: 30 хв Хочу розповісти, як зробити яблука для пирогів на зиму, - така заготовка дійсно ніби повертає в літо! І компоти, і випічка, - всес ній вийде краще! Та й сама по собі вона дуже смачна! Опис приготування: Така заготовка, як ця, звичайно готується в лічені хвилини і багато зусиль не забирає. Погодьтеся, цей рецепт приготування яблук для пирогів на зиму повністю це підтверджує! І що добре, навіть не потрібно стояти над гарячою плитою, як це буває у випадку маринування або закачування компотів на зиму. Тут же все смачно, натурально, апетитно, та ще й швидко! Обов'язково спробуйте цей простий рецепт яблук для пирогів на зиму! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Яблука для пирогів на зиму 1. Яблука миємо й очищаємо від шкірки і насіння. 2. Розрізаємо на четвертинки, так зручніше буде дістати частину з насінням. 3. Подрібнюємо в блендері разом з цукром. (Звичайно додають 3 ст.ложки на кілограм) 4. На середньому вогні обсмажуємо нашу суміш з блендера, щоб трохи потемніла і як би закарамелізіровалась. 5. Розміщуємо в стерильні банки, закриваємо стерильними кришками. Чекаємо охолодження, і тоді вже можна в підвал. Готово! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Яблука для пирогів на зиму - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Яблука для пирогів на зиму в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 178