Варення з яблук на зимуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Заготовте це прекрасне варення з яблук на зиму - і вхолодную пору ваше життя стане світліше і солодший. Приготувати варення дуже просто, потрібно всього-то купити цукор та знайти яблука. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування варення з яблук на зиму. Все що вам знадобиться це: яблука, лимон і цукор. У цьому рецепті я не використовував воду, так як яблука були досить соковитими і прекрасно сочілісь, виділяючи багато соку. Якщо ваш сорт яблук сухішою, можна додати мінімальну кількість води при варінні. Гарного дня і нехай все вийде! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення з яблук на зиму Яблука промийте, очистіть від насіння і наріжте великими часточками. Помістіть яблука в глибоку ємність в якій буде вариться варення. Засипте яблука цукром і дайте їм постояти 2 години. Потім ставимо ємність з яблуками на середній вогонь. Лимон промийте і наріжте дрібно, різати разом з шкіркою. Додайте лимон до яблуком, продовжуйте варити ще 15 хвилин. Потім вимикаємо вогонь і даємо яблукам охолонути до кімнатної температури. Після цього повторюємо процедуру варіння (варити так само, як і в перший раз за часом) Тепер можна розлити варення по стерилізованим баночках і закрити кришками. Смачного! Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Варення з яблук на зиму - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Варення з яблук на зиму в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 157