Буряк консервованаЧас приготування: 2 ч. 0 хв Консервована буряк використовується для приготування салатів, гарніру, прикраси блюд, приготування окрошки з буряком і ін. Консервувати буряк в домашніх умовах - дуже легко! Переконайтеся самі! Опис приготування: Буряк консервовану я використовую для приготування салатів і закусок. Найпростіша закуска складається з буряка, нарізаного півкільцями синього цибулі, оливкової олії і свіжовичавленого соку лимона. Буряк має неповторний смак і легко піддається експериментів (маю на увазі створення нових рецептів). Так що, не зупиняйтеся. Інгредієнти цього рецепта буряка консервованої розраховані на одну літрову банку. Покроковий рецепт приготування такої буряків - наступний: 1. Бажано відібрати буряк однакового розміру (це актуально, якщо будете консервувати буряк цілком або половинками). Промийте, обріжте хвостики. 2. Зваріть буряк до готовності. Коли охолоне, очистіть шкірку. 3. Якщо збираєтеся консервувати буряк не цілком, розріжте невеликими кубиками. 4. Приготуйте розсіл для консервації. Для цього закип'ятіть літр води і розчиніть в ній сіль. 5. Буряк викладіть в простерилізовані банки, всипте перець горошком. 6. Залийте буряк гарячим розсолом. 7. Накрийте банки кришками і простерилизуйте протягом 10 хвилин. Потім закатати. Консервована буряк готова! Приємного апетиту і нових страв! Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Буряк консервована, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Буряк консервована - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 50