Квашена капуста в розсоліЧас приготування: 2 ч. 0 хв Існує безліч рецептів приготування квашеної капусти, але цей, на мій погляд, - один з кращих. І, що не менш важливо, заквасити капусту в розсолі зовсім нескладно - переконайтеся самі! Опис приготування: Капустка виходить хрустка, ароматна, соковита - загалом, така, як треба. І, що дуже приємно радує, капусту не треба перетирати, немає ніякої метушні з гнітом, громіздких пірамід із гантелей і балонів з водою - все робить розсіл. Отже, класичний рецепт квашеної капусти в розсолі - до ваших послуг! ;) Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-12 Як приготувати Квашена капуста в розсолі Насамперед приготуємо розсіл - для цього потрібно розчинити в гарячій воді сіль і цукор, а потім ретельно перемішати для повного розчинення. Капусту звільняємо від верхніх грубих і пошкоджених листів і дрібно шаткуємо. Морква трьом на крупній тертці. Змішуємо капусту і моркву. Перекладаємо в банку, перемежовуючи з лавровим листом і горошинами запашного перцю. Заливаємо розсолом так, щоб він повністю покривав капусту, і прикриваємо марлею. Під банку треба підставити тарілку - розсіл буде переливатися. Протягом наступних трьох діб капусту періодично доведеться обминати ложкою, а розсіл з тарілки повертати в банку. Через дві-три доби (залежно від температури в приміщенні) квашена капуста в розсолі буде готова! Її можна використовувати для приготування кислих щей, пирогів і пиріжків, солянок або є просто так - з маслом, цибулею і зеленню! Для зберігання таку капусту потрібно перекласти в баночки і прибрати в холодильник. Квашена капуста в розсолі - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Квашена капуста в розсолі в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 990