Квашена капуста хрусткаЧас приготування: 1 дн. 0 год. 0 хв Іноді так хочеться квашеної капусти! Звичайно, можна купити. А можна приготувати хрустку квашену капусту самостійно, при ніж через добу вона вже буде готова до вживання! Ось мій диво-рецепт. Опис приготування: Інгредієнти для цього простого рецепту приготування квашеної хрусткою капусти розраховані на одну трилітрову банку. Цей рецепт відмінно підходить для тих, хто не любить довго чекати. Капуста виходить біла, хрустка, з приємним солодким присмаком. Отже, як приготувати квашену хрустку капусту за добу? 1. Капусту очистіть від пошкоджених листків, розріжте на чотири частини і дрібно наріжте. Перекладіть у велику миску. 2. Моркву очистіть, промийте і дрібно наріжте. Додайте до капусти і перемішайте. 3. До нашатковану капусту і морквині додайте спеції за своїм смаком - чорний і запашний перець, коріандр, бутончики гвоздики. Ще раз перемішайте. Капусту з морквою гарненько пам'ятаєте руками. 4. Капусту перекладіть в трилітрову банку, злегка утрамбовуючи. 5. Приготуйте розсіл. Закип'ятіть воду з сіллю і цукром. Влийте оцет (будьте обережні - оцет шипить!) І знову закип'ятіть. 6. Готовий гарячий розсіл влийте в капусту. На добу залиште настоюватися при кімнатній температурі. Вранці прибирайте в холодильник, а на обід вже можете їсти! Квашена хрустка капуста готова! Приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Квашена капуста хрустка - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Квашена капуста хрустка у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 416