Повидло з шипшиниЧас приготування: 2 ч. 0 хв Ягоди шипшини найкраще збирати після перших легких морозів. Відомо, що шипшина - це бомба вітаміну С. А повидло з шипшини виходить відмінне! Для нього використовують тільки дозрілі плоди. Опис приготування: У дозрілих ягодах шипшини більше вітаміну С, тому вибирайте тільки яскраво-оранжеві ягоди. Дуже смачно намазати таке повидло на свіжу булочку і з'їсти на сніданок з молоком. Підходить воно і для начинки в випічку. Шипшина - не дуже-то популярна ягода, але користь від нього - колосальна. І смачно як! Як приготувати повидло з шипшини? 1. Ягоди шипшини перебрати, промити. Потім відварити до м'якості в невеликій кількості води. 2. Розварені ягоди протріть через сито дерев'яною ложкою, а потім процідіть через марлю. Це необхідно зробити для того, щоб позбутися від волосків. 3. Отримане пюре добре перемішайте з цукром і відправляйте варитися. 4. Після того, як пюре з цукром закипить, варіть його на середньому або сильному вогні до бажаної густоти. Повидло треба постійно помішувати! Головне, щоб ягідне пюре не пригоріло! 5. Готове повидло з шипшини розкладають по простерилізувати банкам і охолоджують до освіти плівочки. Потім закручують стерильними кришками. Зберігайте повидло в прохолодному приміщенні. Смачного! Основний інгредієнт: Ягоди/Шипшина Блюдо: Заготовки/Повидло Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Повидло з шипшини будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Повидло з шипшини - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Повидло з шипшини все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 243