Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Вишня протерта з цукром

Вишня протерта з цукром

Вишня протерта з цукром
Час приготування: 30 хв
Пропоную вам дізнатися, як приготувати вишню протерту з цукром без зайвого клопоту і теплової обробки. Ягоди збережуть свою корисність, аромат і смак, і порадують вас взимку різноманіттям застосування.

Опис приготування:
Від цього рецепта приготування вишні протертою з цукром я просто в захваті, такими смачними виходять ягідки, і використовувати їх можна у випічці або як прикраса для десертів. Та й сироп нічим не поступається - його можна розбавляти водою і пити як самостійний напій, або ж додати трохи лимонного соку і приправ і використовувати як оригінальний кисло-солодкий рожевий соус до м'яса. Словом, є де фантазії розгулятися.

Отже, як перетерти вишню з цукром:
1. Для початку всі ягоди ретельно вимиємо, очистимо від гілочок і кісточок.
2. Тепер, поки ваші вишні десь відстоюються і потроху пускають сік, займемося стерилізацією банок.
3. У ще гарячу тару починаємо ятати ягід, паралельно пересипаючи їх пошарово цукром.
4. А тепер просто відставляємо наші банки на кілька годин, а краще - на ніч.
5. На наступний день ягоди повинні вже бути занурені в сік. Ну, принаймні, цукор повинен весь потемніти.
6. Тепер закочує всі банки бляшаними кришками з гумовою підкладкою, і відправляємо заготовки в темне, сухе і прохолодне містечко.

Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню протерту з цукром, сподіваюся, вам такий спосіб заготівлі сподобається!


Основний інгредієнт:
Вишня/Ягоди
Блюдо: Заготовки

Інгредієнти:
  • Вишня - 1 Кілограм
  • Цукор - 1.5 Кілограма

Кількість порцій: 6-7
Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Вишня протерта з цукром самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Вишня протерта з цукром. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом!
Категорія: Заготовки Переглядів: 250   
Схожі рецепти страв з фото:
Полуниця протерта з цукром
Жимолость протерта з цукром
Вишня з цукром на зиму
Червона смородина протерта з цукром
Калина протерта з цукром
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.