Баклажани в аджиціЧас приготування: 40 хв Баклажани в аджиці - гостра холодна закуска. Зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. Цікаво? Розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! Опис приготування: Баклажани в аджиці я готувала трохи незвично. Те, що я називаю аджикою, на Кавказі напевно назвуть якось інакше. Але на Кубані аджикою називають саме такий соус. Баклажани в аджиці, рецепт який я представила нижче, можна закочувати в банки на зиму, а можна подавати до столу негайно. Так що - пробуйте :) Можливо, відкриєте для себе ще один хороший варіант заготовки. Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Закуски/Консервація Географія кухні: Республіки СРСР/Кавказька Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Баклажани в аджиці У баклажан видалити плодоніжки, промити, обсушити, запекти на грилі або в духовці до готовності, приблизно 30 хв. У цей час приготувати аджику. Помідори обдати окропом і очистити від шкірки. Чистимо, крупно ріжемо перці. Моєму, сушимо, крупно ріжемо зелень. За допомогою блендера подрібніть всі інгредієнти рецепту, крім баклажан. Спробуй, якщо треба додайте спецій. Аджика готова. Поріжте баклажани, змішайте з аджикою. Власне, закуска готова - тепер її можна або подавати до столу, або закочувати в банки і відправляти на зберігання. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Баклажани в аджиці у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Баклажани в аджиці. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 958