Баклажани в аджиці на зимуЧас приготування: 3 ч. 0 хв Дотримуючись рецептури, баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах порадують навіть вимогливих гурманів своїм кисло-солодким і злегка гоструватим смаком. Дуже рекомендую в якості закуски. Опис приготування: Відмінна закуска для тих, хто любить відкривати соління до смаженої картоплі або м'ясних страв, а також для всіх тих, хто приймає гостей. Я готую цю закуску щороку і радую своїх домашніх. Подається вона в холодному вигляді і чудово поєднується з пюре і кашами. Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Баклажани в аджиці на зиму 1. Сезон овочів наступає. Скоро господині почнуть робити заготовки на зиму. Хочу порадити приголомшливий рецепт баклажанів в аджиці на зиму в домашніх умовах. Підготуйте продукти. 2. Наріжте всі овочі. Баклажани слід нарізати кільцями, товщина яких повинна становити до 0,7 мм. Всі інші овочі подрібніть дрібно. Помідори потрібно пропустити через мясорукбу. 3. Помідори перекрутите і відправте в посуд, в якій буде готується соус. Додайте до них перець духмяний, часник (подрібнений), а також лавровий лист і гіркий перець. Піну знімати не потрібно, а томити морс слід близько 20 хвилин. 4. У киплячі томати додайте баклажани і акуратно все перемішайте. Доведіть все до кипіння, але постійно помішуйте і стежте, щоб маса не пригоріла. Помішувати краще звичайною ложкою, а не лопаткою, щоб краще відчувати дно. 5. Через 20 хвилин наші баклажани готові! У заздалегідь підготовлені банки можна починати викладати закуску в аджиці. Коли баночки будуть під вгору наповнені, можна їх закатати, перевернути на дно і накрити теплою ковдрою. Дайте і постояти до повного охолодження і приберіть в комору або льох. 6. В якості закуски до будь других страв або під спиртне, баклажани підходять найкраще! Дуже рекомендую приготувати баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах за цим рецептом. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Баклажани в аджиці на зиму самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 3368