Квашена капуста з бурякомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Така капуста не тільки корисна і смачна, вона ще й виглядає неймовірно апетитно. Яскрава, соковита, хрустка квашена капуста з буряком - у вашу скарбничку рецептів! Опис приготування: З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати квашену капусту з буряком, яка не раз порадує вас своїм незвичайним зовнішнім виглядом і відмінним смаком. Заготівля ця дуже бюджетна, готується з двох простих інгредієнтів, проте смак - чудовий. Подавати добре з різними м'ясними стравами, взимку це - відмінний гарнір до всіляких котлет, відбивних і т.д. Сподіваюся вам сподобається :) Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Буряк Блюдо: Заготовки/Маринування/Квашення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Квашена капуста з буряком Капусту потрібно звільнити від верхніх пошкоджених листів і нарізати невеликими квадратиками приблизно 2х2 сантиметри. Буряк миємо, чистимо. Ріжемо тонкими скибочками. У великій каструлі або тазу змішуємо капусту з буряком. У киплячу воду додаємо спеції, сіль і цукор, кип'ятимо хвилин 5-10, а потім вливаємо оцет. Перемішуємо і знімаємо з вогню. Розкладаємо капусту з буряком по стерилізованих банках і заливаємо маринадом. Закочуємо банки або закриваємо поліетиленовими кришками. Квашену капусту з буряком можна подавати як холодну закуску, салат або навіть гарнір. Заправте її соняшниковою олією, перемішайте і їжте на здоров'я! Квашена капуста з буряком - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Квашена капуста з буряком в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 211