Варення з яблук і сливЧас приготування: 2 ч. 0 хв Спробував недавно рецепт приготування варення з яблук і слив, який я знайшов в інтернеті. Зазвичай я віддаю перевагу малинове, але для різноманітності вийшло непогано. Опис приготування: 1. Миємо яблука в холодній воді, нарізаємо дрібними шматочками, позбавляючи від серцевини. На 10-15 хвилин залишаємо в холодній воді. Виливаємо воду. 2. Моєму вершки в холодній воді. Розливаємо їх навпіл, дістаємо кісточки. 3. Заливаємо в каструлю воду, кидаємо яблука. Варимо протягом 15-20 хвилин на середньому вогні. 4. Додаємо цукор, розмішуємо. Варимо ще 10 хвилин на середньому вогні. 5. Тепер кидаємо в каструлю сливу, пропущену через м'ясорубку і варимо ще протягом 15 хвилин. 6. Поки йде останній етап варіння, стерилізуємо банки. 7. Банки опускаємо в каструлю з киплячою водою і тримаємо їх протягом 15-20 хвилин. 8. Окремо стерилізуємо кришки. Кришки тримаємо в киплячій воді протягом 5 хвилин. 9. Коли варення трохи охолоне, переливаємо його в стерилізовані банки. 10. Банки відразу ж закочує і перевертаємо до повного охолодження. 11. Зберігаємо варення в сухому місці з кімнатною температурою. Вище описаний один з найпростіших способів приготування варення з яблук і слив в домашніх умовах. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з яблук і слив. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з яблук і слив у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 308