Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Сосиски в тісті на сковороді
Запечена капуста
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з яблук і слив

Варення з яблук і слив

Варення з яблук і злив
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Спробував недавно рецепт приготування варення з яблук і слив, який я знайшов в інтернеті. Зазвичай я віддаю перевагу малинове, але для різноманітності вийшло непогано.

Опис приготування:
1. Миємо яблука в холодній воді, нарізаємо дрібними шматочками, позбавляючи від серцевини. На 10-15 хвилин залишаємо в холодній воді. Виливаємо воду.
2. Моєму вершки в холодній воді. Розливаємо їх навпіл, дістаємо кісточки.
3. Заливаємо в каструлю воду, кидаємо яблука. Варимо протягом 15-20 хвилин на середньому вогні.
4. Додаємо цукор, розмішуємо. Варимо ще 10 хвилин на середньому вогні.
5. Тепер кидаємо в каструлю сливу, пропущену через м'ясорубку і варимо ще протягом 15 хвилин.
6. Поки йде останній етап варіння, стерилізуємо банки.
7. Банки опускаємо в каструлю з киплячою водою і тримаємо їх протягом 15-20 хвилин.
8. Окремо стерилізуємо кришки. Кришки тримаємо в киплячій воді протягом 5 хвилин.
9. Коли варення трохи охолоне, переливаємо його в стерилізовані банки.
10. Банки відразу ж закочує і перевертаємо до повного охолодження.
11. Зберігаємо варення в сухому місці з кімнатною температурою.

Вище описаний один з найпростіших способів приготування варення з яблук і слив в домашніх умовах.

Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Заготовки/Варення

Інгредієнти:
  • Яблука - 1 Кілограм
  • Цукровий пісок - 2 Кілограма
  • Слива - 1 Кілограм
  • Вода - 1 Літр

Кількість порцій: 3-4
Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з яблук і слив. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з яблук і слив у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором.
Категорія: Заготовки Переглядів: 308   
Схожі рецепти страв з фото:
Варення з яблук з корицею
Варення зі слив в аерогрилі
Варення зі слив без шкірки
Варення з яблук з апельсинами в мультиварки
Варення з яблук і малини
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.